Pályázat

A projekt tartalma:  A tervezett hajóba felhasználni kívánt szintetikus faminta nehézsége abban rejlik, hogy elsősorban valós fahatást kell elérni UV stabilitás mellett, ugyanakkor fontos kihívás, hogy a kémiai és fizikai tulajdonságai teljes mértékben meg kell, hogy egyezzenek a vázanyag tulajdonságaival.

A feladat egy olyan szintetikus anyagszerkezet kialakítása, amely optikailag a megtévesztésig hasonlít a nemes fa megjelenésére. A tervezett anyagszerkezet kutatás részére nemcsak az optikai hatás alakulásának vizsgálata lényeges, a hajótest alapanyagainak összetételét, egymásra gyakorolt hatását, valamint a hajótest hidrodinamikai tulajdonságait befolyásoló jellemzőket is szükséges vizsgálni.

A fejlesztés másik iránya egy olyan műszaki megoldás kidolgozását célozza, mely megakadályozza a léket kapott, sérült hajó víz alá süllyedését.

Az elsüllyedést megakadályozó légzsákokat úgy kell kiképezni, hogy a termékben esztétikai elváltozást ne okozzon, valamint teljesen automatikusan és biztonságosan kinyíljanak.

Projektünk lényege a fenti kritériumoknak megfelelő prototípus kialakítása és piaci bevezetése.

A kedvezményezett neve: IMMO-GREEN Ingatlanforgalmazó és Gazdasági Tanácsadó Kft.
A projekt címe: E.Mission fahatású biztonságos elektromos hajó prototípusának kifejlesztése és piaci bevezetése
A szerződött támogatás összege: 17 827 380 Ft
A projekt azonosító száma: GINOP-2.1.7-15-2016-01566
A projekt befejezése: 2018. december 31.
A támogatás mértéke: 53,22%.

 

Székhely
8900 Zalaegerszeg, Tompa u. 5.

Fióktelep
8246 Tótvázsony, Kövesgyűrpuszta telep 1.

Telefon
(+36) 20/ 22 33 133
(+36) 20/ 95 80 522

e-mail
info@emissionyacht.hu