Küldetésünk

„Küldetésünk egyedi hajókat gyártani, ami az elegáns megjelenés, a teljesítmény és a biztonság szempontjait egyaránt szem előtt tartja, és mindezt ésszerű áron.”

Így határozta meg az E.Mission Yacht Hajómanufaktúra ars poeticáját Tarcsafalvi Sándor, a magyar hajóépítő szakma markáns képviselője és Dr. Kelemen Péter Máté ügyvéd, szakközgazdász, nem mellékesen balatoni vitorlázó.

Tarcsafalvi Sándor több, mint két évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik.
Számos vitorlás hajó született már a kezei között. Gyártott már Balaton 21, Balaton 25, Darling 32, Rebell 26,CNSO 32, Top 34, Enter 38cc, Comet 38 típusú hajókat.
Részt vett a Balaton 295 típusú vitorlás tervezésében, ősmintájának és gyártósablonjának megépítésében.
Ő álmodta és építette meg a jelenleg legnagyobb magyar gyártású balatoni hajót, a rendkívül elegáns Speeder 40 vitorlást.
De szakmai tapasztalata nem korlátozódik a vitorlás hajókra.
A szintén általa tervezett és kivitelezett Diva 24 elektromos hajó nagy elismertségnek és népszerűségnek örvend a környezetbarát meghajtással üzemelő motoros hajók között.

Dr. Kelemen Péter Máté jogász és közgazdász végzettsége mellett közel két évtizedes balatoni hajós tapasztalatát állította a projekt szolgálatába.

Ezekre a szakmai alapokra helyeztük az E.Mission Yacht Hajómanufaktúra működését.

Együttműködésünkben saját elektromos hajótípust terveztünk és fejlesztettünk, melynek sorozatgyártását 2016-ban kezdtük meg.
A környezetbarát technológiával épülő, természeti környezetét maximálisan kímélve üzemelő hajók minőségi alapanyagokból épülnek a társaság tótvázsony-kövesgyűrpusztai üzemében, néhány kilométerre a Balatontól.

Egyedi gyártású hajóink jellemzően finom kézi megmunkálással készülnek, maximális igényességgel, precizitással.

Büszkék vagyunk rá, hogy hajóink a tervezéstől a kivitelezésig kizárólag magyar emberek munkájának eredménye.

Jól képzett dolgozóink számára hajóépítő műhelyünk magas szakmai színvonala és munkájuk elismerése reális alternatívát jelent a manapság oly elterjedt külhoni munkavállalással szemben.

Alvállalkozóinkat térségünk elismert vállalkozásai közül választottuk ki, ezzel is elősegítve a hazai kis- és középvállalkozások érvényesülését.

Az alkatrészek megrendelésénél igyekeztünk lehetőség szerint a hazai gyártókat, a magyar termékeket preferálni.

Így mondhatjuk csak nyugodt szívvel, hogy az E.Mission Yacht Hajómanufaktúra termékei kézműves technológiával készült, magas minőségű MAGYAR HAJÓK.
Hajóink jól átgondolt formavilágukkal, arisztokratikus, klasszikus megjelenésükkel mindazok számára a megfelelő társat jelentik, akiknek a minőség mellett a biztonság és az elegancia is fontos.
Hajóinkat a felhasználói igényeknek, elképzeléseknek megfelelő teljesítményű motorokkal szereljük.
A motor teljesítményének meghatározásában szabad kezet adunk vásárlóinknak, a minőségből azonban nem engedünk. Hajóinkat kizárólag kipróbált gyártótól származó, üzembiztos motorokkal szereljük, amelyek a teljes szezonban garantálják a hajózás zavartalan élményét.

Műhelyünkben jelenleg saját fejlesztésű hajótípusunk két tagja, az E.Mission Classic 24 és fiatalabb testvére, az E.Mission Harmony 23 készül.
Utóbbi típusunk fejlesztésénél gondoltunk azokra is, akik nem rendelkeznek hajóvezetői engedéllyel, de szeretnék átélni a balatoni hajózás mellett a hajóvezetés varázslatos élményét is.
Az E.Mission Harmony 23 legfeljebb 7,5kW teljesítményű motorral hajóvezetői engedély nélkül is korlátlanul vezethető! Akár egy roséfröccs kíséretében is…
(A vízi közlekedés, és kiemelten az Ön biztonsága érdekében ez esetben is javasoljuk mindazon ismeretek elsajátítását, melyek a hajóvezetői engedély megszerzéséhez szükségesek.)

Próbálja ki elektromos hajóinkat, tapasztalja meg az elegancia, a teljesítmény és a biztonság harmóniáját!

Székhely
8900 Zalaegerszeg, Tompa u. 5.

Fióktelep
8246 Tótvázsony, Kövesgyűrpuszta telep 1.

Telefon
(+36) 20/ 22 33 133
(+36) 20/ 95 80 522

e-mail
info@emissionyacht.hu