Hajóink

Az E mission Yacht klasszikus szín- és formavilágával, tekintélyt parancsoló megjelenésével, lehengerlő eleganciájával abszolút egyedi szereplője a közép-európai elektromos hajó piacnak.

Az elegancia alapfelszereltség.

Saját tervezésű és fejlesztésű hajóinkat úgy igyekeztünk kialakítani, hogy azok megfeleljenek a legmagasabb esztétikai igényeknek is.

A természeti környezetet maximálisan kímélő hajóinkat minőségi alapanyagokból építjük, elsősorban precíz kézi munkával.

A hajótest fahatású műanyagból készül, ami maximálisan visszaadja a nemes fából (teak, mahagóni) készült hajók hangulatát, azonban jóval kevesebb karbantartást igényel, mint a fahajók.

A nemes fa díszítő elemként az utastérben van jelen, ami kihangsúlyozza a hajó exkluzív megjelenését.

A bútorzat kialakítása, a kézzel varrt kárpitok esztétikája, az egyedi gyártású saválló szerelvények, a beépített műszerek harmóniája magas presztízst kölcsönöz a hajónak.

Korlátok nélküli hajózás – az Ön igényeihez szabva.

Egyedi gyártású hajóinkat az Ön igényeinek, elképzeléseinek megfelelően igyekszünk kialakítani.

A hajótestet az Ön által kiválasztott színben kivitelezzük, a választható színek skálája a gyöngyház fehértől a mélykékig terjed.

Vásárlóink szlovén, horvát és kínai partnereink széles kínálatából választhatják ki a számukra leginkább megfelelő elektromos motort. A motor és a hozzá tartozó akkumulátor szett kiválasztásában szakértő segítséget nyújtunk.

Széles motorválasztékunk (4,3 kW – 38 kW-ig) a vásárlói igények teljes spektrumát lefedi.

Gondoltunk azokra is, akik nem rendelkeznek hajóvezetői engedéllyel, mégis szeretnék átélni a balatoni hajózás mellett a hajóvezetés varázslatos élményét is.

Az E mission Harmony legfeljebb 7,5kW teljesítményű motorral szerelve hajóvezetői engedély nélkül is korlátlanul vezethető! *

(A vízi közlekedés, és kiemelten az Ön biztonsága érdekében ez esetben is javasoljuk mindazon ismeretek elsajátítását, melyek a hajóvezetői engedély megszerzéséhez szükségesek!)

Hajóinkat a hagyományos ólom akkumulátorok mellett a legkorszerűbb lithium akkumulátorokkal is forgalmazzuk.

Lithium akkumulátoraink élettartama négyszerese a hagyományos akkumulá-torokénak, súlyuk viszont csak azok harmada! Az 50 A automata töltő rendszerrel akkumulátoraink akár 5 óra alatt is feltölthetőek!

Biztonság, kényelem.

Hajóink építése során kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy Ön a hajózás közben biztonságban legyen és kényelemben érezze magát.

A hajótest átgondolt térgeometriája megnyugtató stabilitást és hullámállóságot biztosít, ugyanakkor kiváló menettulajdonsága a legmagasabb hajózási élményt nyújtja.

A hajóinkba beépített Battery Management System (BMS) lehetővé teszi, hogy Ön folyamatosan figyelemmel kísérje az akkumulátorok töltöttségi szintjét, s így elkerülje a kellemetlen meglepetéseket.

Az önfeledt hajózás élményét a kényelmes ülések, a beépített hűtőszekrény, a pohártartók és a közel 4 m2 alapterületű napozó terasz, a deckzuhany, a napellenző és a high-tech audio rendszer teszi teljessé. Ahogy az egy prémium kategóriájú hajótól elvárható….

Székhely
8900 Zalaegerszeg, Tompa u. 5.

Fióktelep
8246 Tótvázsony, Kövesgyűrpuszta telep 1.

Telefon
(+36) 20/ 22 33 133
(+36) 20/ 95 80 522

e-mail
info@emissionyacht.hu